[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Karrier

A Hempelnél egy sor különféle nemzetközi karrierlehetőséget kínálunk. Arra törekszünk, hogy dolgozóink számára kellemes munkahelyet, valamint folyamatos szakmai és személyes fejlődési lehetőséget biztosítsunk.

Világszerte több mint 80 országban vagyunk jelen, és ötezernél is több főt foglalkoztatunk a legváltozatosabb ágazatokban, így például az értékesítés, a marketing, a kutatás-fejlesztés, a műszaki szolgáltatások, a termelés és logisztika, a pénzügy és az IT területén. Egyetlen nagy, nemzetközi családot alkotunk, amely a minőségre és azon elkötelezettségünkre helyezi a hangsúlyt, hogy az építményeket még ragyogóbbá, még erősebbé és még tartósabbá varázsoljuk.

Az innovatív és lelkes munkaerő létfontosságú sikerünkhöz és vállalatunk hosszú távú működéséhez. Éppen ezért különféle háttérrel és szakértelemmel rendelkező munkatársakra van szükségünk. Nagyra értékeljük a sokszínűséget és meggyőződésünk, hogy az innovációt az egymástól eltérően gondolkodó emberek viszik előre.

Dolgozóinkkal szemben elvárás a munkájuk szeretete, a nyíltság, a tudásvágy. Emellett azonban át kell adniuk a tudásukat, és fontos, hogy az ötleteiket kézzelfogható eredményekké alakítsák.

Amit kínálunk

A Hempel számos előnyt kínál dolgozói számára, köztük a munka és magánélet ideális egyensúlyát, a versenyképes bérezést és juttatáscsomagokat, valamint a folyamatos szakmai és személyes fejlődés lehetőségét.

A bérek és juttatások országonként eltérnek és a helyi jogszabályi előírásokhoz igazodnak. A toborzási folyamat során tájékoztatást nyújtunk az Önre vonatkozó konkrét juttatáscsomagokról.

 

Álláslehetőségek

A képzett és elkötelezett dolgozók folyamatos felkutatása elengedhetetlen a Hempel üzleti tevékenysége és növekedése szempontjából. A jelenleg elérhető álláslehetőségek megtekintéséhez kérjük, látogasson el cégünk weboldalára.

Álláslehetőségek megtekintése