[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Műszaki szolgáltatások

A Hempel világhírű szervezete, a műszaki szolgáltatásokra specializálódott csapat gondoskodik arról, hogy minden bevonat a lehető legtovább megőrizze tartósságát, és az alkalmazási folyamat minden esetben a leggyorsabban és hatékonyabban végbemenjen.

A Hempelnél nem csupán arra törekszünk, hogy vásárlóink megvegyék bevonatainkat, hanem arra is, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki belőlük. Ebbe a pontos bevonatmix, valamint a projektnek és a viszonyoknak megfelelő felviteli technika kiválasztása is beletartozik.

FROSIO/NACE minősítéssel rendelkező bevonatkészítési tanácsadóink pontosan itt jönnek a képbe. Képzett, óriási tapasztalattal rendelkező és elkötelezett tanácsadóink a projekt valamennyi szakaszában – a kezdeti specifikációktól egészen a végső kivitelezésig – tanácsokkal látják el Önt.

Helyszíni tanácsadás a tökéletes kivitelezés érdekében
A bevonat hibája miatti rozsdásodás, felpattogzás, vegyi anyagok okozta sérülések vagy egyéb rongálódás károsíthatja a bevonat alatti szerkezetet. A nem megfelelő tartósságnak számos oka lehet, azonban az esetek 90%-ában vagy a hibás felület-előkészítés, a nem megfelelő felvitel vagy a kettő együtt okozza.

Éppen ezért a kivitelezés helyszíni felügyeletét is vállaljuk. Így Ön biztos lehet abban, hogy a bevonat felvitelére megfelelő módon és ideális körülmények között került sor, és abban is biztos lehet, hogy a bevonat a lehető leghosszabb ideig optimális védelmet nyújt.

Költségcsökkentés
Helyszíni kiszállás révén biztosítani tudjuk, hogy a kivitelezői optimálás hatékonysággal dolgozzanak. Bevonatkészítési tanácsadóink segítséget nyújtanak folyamatai hatékonyságának növelésében, így a felvitel optimális összehangolásával gondoskodnak bevonatrendszerének megfelelő minőségéről és lehető legjobb teljesítményéről, valamint a teljes projekt maximális megtérüléséről.

Műszaki képzés
Saját bevonatkészítési tanácsadóink képzése mellett a Hempel Akadémia ügyfeleink műszaki tudásának és készségeinek fejlesztéséhez is kínál tanfolyamokat. A képzési és minősítő tanfolyamok a bevonatfelviteli folyamat valamennyi mozzanatát lefedik a legújabb festéktechnológiákon át a szemlékig.

Kapcsolat

További információk