[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Letöltések

Brosúráink számos témában nyújtanak tájékoztatást. Ezen a hivatkozáson keresztül PDF-ben is letölthetők. Emellett számos alkalmazást is kifejlesztettünk, amelyek segítségével kényelmesen hozzáférhet a legfrissebb információkhoz is.

Hempel alkalmazások

Próbálta már valamelyiket a Hempel legújabb alkalmazásai közül? Az alábbiakban további részleteket talál alkalmazásainkról, többek között egy rövid ismertetést, előnézetet, valamint letöltési hivatkozásokat. Egyes alkalmazások közvetlenül a Google Play Áruházból vagy az ITunes-ból tölthetők le okostelefonjára, így útközben is bármikor rendelkezésre állnak; más alkalmazásokhoz pedig webböngészőjéből férhet hozzá.
+/-
 1. Színkonvertáló

  Ezzel az alkalmazással kikereshetők az egyenértékű Hempel, ill. klasszikus RAL színárnyalatok, valamint a hasonló színek és színcsoportok is. Az alkalmazás emellett megjeleníti a Hempel „Legnépszerűbb színárnyalatait” is.

   

  Mobilalkalmazás

  Ez az alkalmazás közvetlenül a Google Play Áruházból, ill. az ITunes-ból tölthető le mobilkészülékére, így útközben is bármikor rendelkezésre áll.

  CC-appqr_cc

  Webes alkalmazás

  A Színkonvertálót webböngészőjéből is bármikor könnyen elérheti.
 2. Hempel Adatlapok

  A Hempel Adatlapok alkalmazással a Hempel termékek biztonsági adatlapjai, termékadatlapjai és felhasználási útmutatói közvetlenül letölthetők mobilkészülékére (internetkapcsolat szükséges). A kívánt dokumentum kikereséséhez megadhatja a termék számát (5 vagy 10 karakter), ill. közvetlenül beolvashatja a termék dobozán feltüntetett vonalkódot is.

   DS-appqr_ds

Hempel brosúrák

Az alábbiakban különböző termékcsoportjaink brosúrái és más tájékoztató anyagai találhatók. Ha nem találja a keresett területhez tartozó brosúrát, forduljon hozzánk, és mi igyekszünk megtalálni a megfelelő anyagot az Ön számára.

Médiakönyvtár

Médiakönyvtárunkban böngészhet brosúráink, szórólapjaink, referenciaprojektjeink és esettanulmányaink között. A könyvtárban emellett néhány érdekes videót is találhat.

Médiakönyvtár

Kapcsolat

További információk

newsletter_spring_2018

Hírlevél

Töltse le és olvassa el a Hempel legújabb védőbevonat-hírlevelét! (2018. tavasz)