[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

A Hempelről

A Hempel egy nemzetközi piacvezető festék gyártó/ beszállító cég a dekorációs-, ipari-, tengerhajózási-, konténer- és jachtbevonatok területén.

A Hempelnél a kutatás-fejlesztésre, a fejlett gyártási technológiákra és a szakszerű festési tanácsadásra helyezzük a hangsúlyt annak érdekében, hogy segítsük vásárlóink beruházásait teljes eredeti szépségében hosszú távon megőrizni. A hozzáállásunk egyszerű: munkamódszerünket a kíváncsiság, a kreativitás és az önkritika jellemzi, valamint  törekszünkminél nagyobb hozzáadott érték megteremtésére vevőink számára.

Meggyőződésünk, hogy a festékgyártó ipar hozzá kell, hogy járuljon az élhetőbb környezet megteremtéséhez. Éppen ezért olyan korszerű vízbázisú termékekbe és innovatív koncepciók kifejlesztésébe ruházunk be, amelyek segítségével vásárlóink csökkenthetik üzemanyag-fogyasztásukat és széndioxid- kibocsátásukat, illetve teljesíthetik környezetvédelmi előírásaikat.

Festési megoldások széles választékát, valamint szakmai tanácsadást kínálunk vásárlóinknak. Ha többet szeretne megtudni a termékeinkről és a munkánkról, látogasson el a Hempel központi weboldalára.

Üdvözöljük a Hempelnél!

Üdvözöljük a Hempelnél!

A Hempel a világ 45 országban ötezer alkalmazottal rendelkezik. Ez a videó közülük mutat be néhányat.
hempel_welcome 

Kapcsolat

További információk